Često u razgovoru s ljudima dođemo na temu njihovog stanovanja. Tko gdje živi, koliko mu treba do posla, do najbliže trgovine, koliko mu treba da ostavi djecu u vrtiću ili školi? Koja im je najbliža teretana, restoran i druge potrebne ustanove koje čine svakodnevicu. Kod Meandra je jedna od najvećih prednosti upravo – lokacija

 

Zdravlje na prvom mjestu

Čak i ako imate svojeg doktora ili zubara, uvijek ćete se sigurnije osjećati znajući da ste okruženi s velikim stručnjacima u području zdravlja. Na sigurnom ste području gdje je lako pronaći i hitnu intervenciju zubara, ljekarnu, pa čak i mjesto za masažu.

 

Edukacija i obrazovanje u blizini

Normalno je da za svoju djecu želite najbolje moguće obrazovanje. Kako bi što manje vremena oni i vi gubili na put do škole i nazad, dobro je imati na umu da je mnogo kvalitetnih osnovnih, ali i srednjih škola u okolici.

 

Kultura

Prva zgrada s desne strane je “hram kulture” – Muzej Suvremene Umjetnosti. U MSU-u možete često uživati u izložbama, performansima i zabavnim eventima.

 

Hrana

Ako ste zaljubljenici u kuhanje i volite biti sami svoj majstor, predlažemo da potrepštine nabavite u Kauflandu ili da ‘skoknete’ do Avenue Malla. S druge strane, možete objedovati i u brojnim restoranima. Od odlične domaće večere u restoranu ‘Didov san’, kineske, meksičke kuhinje u Avenue Mallu, do pizzerije A1. Kvart Središće neće razočarati niti svojom gastro ponudom.

Kada vam se ne kuha i ne izlazi iz kuće, i samo želite se opustiti u svome stanu, postoji i jednostavna opcija naručivanja hrane.

 

Opuštanje i razonoda

U slučaju da se želite malo udaljiti od bučne civilizacije, gradskog asfalta, ne morate sjedati u auto kako bi išli do Sljemena ili Jaruna. Radije obucite tenisice, role ili uzmite bicikl i zaputite se do Bundeka. Park i jezero Bundek slovi kao jedna od ljepših prirodnih oaza u okolici i savršeno je mjesto za opuštanje, a svega je nekoliko stotina metara od vas.

Ako ste zaljubljenik u šetnju i trčanje, pored Bundeka se nalazi i Savski nasip.

Sportsko-rekreacijskih opcija za kvalitetnu vježbu ima na pretek. Bilo da se volite jednom tjedno istrčati na malonogometnim terenima, odigrati partiju tenisa, odraditi trening u fitness centru ili teretani – sve je blizu.

Znamo da bazena u Zagrebu nema preveliki broj, srećom, Utrine su veoma blizu, ako vam Bundek nije opcija za plivanje. 🙂

 

Mjesta za kvalitetnu kupovinu

Blizina Kauflanda vam omogućava da svaki dan u tjednu odete u nabavku svih potrebnih namirnica. Ako želite ići u nešto ozbiljniji shopping, morat ćete napraviti nekoliko koraka više. Jedan od najboljih shopping centara, Avenue Mall, nalazi se preko puta Meandra. Tamo možete pronaći apsolutno sve, od obuće i odjeće, bilo svečane, bilo sportske, do restorana, kafića i kino dvorana Cinestara. U svakome slučaju, mjesta za kupovinu ima u izobilju.

 

Prometna povezanost

Od Meandra, autobusne i tramvajske stanice udaljene su svega nekoliko minuta, a blizinom Avenije Većeslava Holjevca, Mosta slobode, Avenije Dubrovnik i Rotora, omogućeno je jednostavno i brzo kretanje gradom, ali i izlaskom iz grada.

Šaroliki su sadržaji i prednosti koju pruža ova lokacija. Zato možete biti sigurni da je Meandar mjesto koje ima sve potrebno nadohvat ruke.

Ako nas želite kontaktirati vezano za kupnju stana, svoj upit nam možete poslati ovdje: meandar.com/kontakt